Carina er ejer af GossipHair samt Ccut i Ejstrupholm og udlært i 2001

Carina er altid på farten, og har gerne flere bolde i luften på en gang. Carina er perfektionist og går meget ind for at kræse om detaljen.
Sæt dig roligt i stolen hos Carina hvis du ønsker en professionel behandling, med dig som fokus.

Diana er uddannet frisør i 2011, og startede hos GossipHair i 2018.

Med Dianas erfaring og teoretiske viden omkring forskellige hårtyper, imødekommer hun altid kunden med den bedste intention om, at hendes faglige ekspertise afspejler sig i hendes kunders tilfredshed.

Rebekka er uddannet frisør i 2017, og startede hos GossipHair i 2018.

Hun er frisk og udadvendt- altid et smil på læben. Rebekka elsker der er styr på tingene -hvilket også afspejler sig utroligt med i hendes kreativitet. Rebekka er målbevidst og altid dygtig med nye ideer, råd og vejledning til dig.

Julie er vores nye 3.års elev.

Julie er vores dygtige elev 3. års elev, som har præsteret over forventning i salonen. Hun har et stort talent inden for frisørfaget og besidder den kreativitet der er brug for hos en kommende frisør. Hun har en passion for perfektionisme som afspejler sig i det arbejde hun udfører.

Simone er uddannet i  starten af 2022.

Simone har med sin store erfaring og kreativitet et godt tag på tidens trends og er stærk i alle de klassiske trends, i at kunden altid får en personlig, passioneret og professionel behandling.

Emma er vores nyudlærte svend

Emma er en frisk og aktiv pige der altid har et smil på læben. Hun er nyskabende og altid klar på at lave en forandring hvis kunden ønsker det.
Emma elsker sit håndværk og går meget op i at kunden mærker dette. Kunden er omdrejningspunktet i hverdagen, så en behagelig oplevelse med Emma som frisør er det vigtigste.

Marie er vores 4 års elev

Hun startede hendes elevtid i 2019. Hun viser stor nysgerrighed indenfor faget. Marie er meget lærernem, har ben i næsen og springer ud i de udfordringer hun bliver sat overfor.
Hun er god til at lytte til dine ønsker, men også god til at vejlede og inspirere til noget nyt.

Line er vores sidste nye skud på stammen, i vores team.
 
Hun elsker at forkæle sine kunder og sørger altid for, at hver enkelt er i fokus, og at alle får den bedste behandling. 
 
Hun er en glad og smilende pige, og giver altid professionel vejledning om både hår og styling. Du kan trygt lægge dit hår i hendes hænder

Elina er også 4 års elev her hos os i Gossiphair.

Elina er meget perfektionist, hun elsker at gå i dybden, samt at lære en masse nye spændende teknikker.

Åbningstider

Mandag: 08.30-17.30
Tirsdag: 08.30-15.30
Onsdag: 08.30-17.30
Torsdag: 08.30-19.00
Fredag: 08.30-18.00
Lørdag: 08.30-14.00