Carina er ejer af GossipHair samt Ccut i Ejstrupholm og udlært i 2001

Carina er altid på farten, og har gerne flere bolde i luften på en gang. Carina er perfektionist og går meget ind for at kræse om detaljen.
Sæt dig roligt i stolen hos Carina hvis du ønsker en professionel behandling, med dig som fokus.

Diana er uddannet frisør i 2011, og startede hos GossipHair i 2018.

Med Dianas erfaring og teoretiske viden omkring forskellige hårtyper, imødekommer hun altid kunden med den bedste intention om, at hendes faglige ekspertise afspejler sig i hendes kunders tilfredshed.

Rebekka er uddannet frisør i 2017, og startede hos GossipHair i 2018.

Hun er frisk og udadvendt- altid et smil på læben. Rebekka elsker der er styr på tingene -hvilket også afspejler sig utroligt med i hendes kreativitet. Rebekka er målbevidst og altid dygtig med nye ideer, råd og vejledning til dig.

Signe er vores nye 1.års elev.

Hun er en ung kreativ pige, som sætter stor ære i at yde det bedste.

Amalie er vores sidste nye skud på stammen, og uddannet i 2019

Amalie har med sin store erfaring og kreativitet et godt tag på tidens trends og er stærk i alle de klassiske trends, i at kunden altid får en personlig, passioneret og professionel behandling.

Emma er vores nyudlærte svend

Emma er en frisk og aktiv pige der altid har et smil på læben. Hun er nyskabende og altid klar på at lave en forandring hvis kunden ønsker det.
Emma elsker sit håndværk og går meget op i at kunden mærker dette. Kunden er omdrejningspunktet i hverdagen, så en behagelig oplevelse med Emma som frisør er det vigtigste.

Marie er vores 3 års elev

Hun startede hendes elevtid i 2019. Hun viser stor nysgerrighed indenfor faget. Marie er meget lærernem, har ben i næsen og springer ud i de udfordringer hun bliver sat overfor.
Hun er god til at lytte til dine ønsker, men også god til at vejlede og inspirere til noget nyt.

Åbningstider

Mandag: 08.30-17.30
Tirsdag: 08.30-15.30
Onsdag: 08.30-17.30
Torsdag: 08.30-19.00
Fredag: 08.30-18.00
Lørdag: 08.30-14.00