Carina er ejer af GossipHair samt Ccut i Ejstrupholm og udlært i 2001

Carina er altid på farten, og har gerne flere bolde i luften på en gang. Carina er perfektionist og går meget ind for at kræse om detaljen.
Sæt dig roligt i stolen hos Carina hvis du ønsker en professionel behandling, med dig som fokus.

Diana er uddannet frisør i 2011, og startede hos GossipHair i 2018.

Med Dianas erfaring og teoretiske viden omkring forskellige hårtyper, imødekommer hun altid kunden med den bedste intention om, at hendes faglige ekspertise afspejler sig i hendes kunders tilfredshed.

Rebekka er uddannet frisør i 2017, og startede hos GossipHair i 2018.

Hun er frisk og udadvendt- altid et smil på læben. Rebekka elsker der er styr på tingene -hvilket også afspejler sig utroligt med i hendes kreativitet. Rebekka er målbevidst og altid dygtig med nye ideer, råd og vejledning til dig.

Julie er vores nye 4.års elev.

Julie er vores dygtige elev 4. års elev, som har præsteret over forventning i salonen. Hun har et stort talent inden for frisørfaget og besidder den kreativitet der er brug for hos en kommende frisør. Hun har en passion for perfektionisme som afspejler sig i det arbejde hun udfører.

Jennifer er vores 2 års elev, og sidste nye skud på stammen.

Hun elsker alt det spændende og sjove vores fag indebære.

Hun har været igang med med alt fra klip til farvning siden hendes første lære år, og glæder sig til at tage godt imod jer alle dejlige kunder.

Elina er vores nyudlærte svend

Elina er en frisk og aktiv pige der altid har et smil på læben. Hun er nyskabende og altid klar på at lave en forandring hvis kunden ønsker det.
Elina elsker sit håndværk og går meget op i at kunden mærker dette. Kunden er omdrejningspunktet i hverdagen, så en behagelig oplevelse med Elina som frisør er det vigtigste.

Marie er udlært i starten af 2023
 
Marie elsker at forkæle sine kunder og sørger altid for, at hver enkelt er i fokus, og at alle får den bedste behandling. 
 
Marie er en glad og smilende pige, og giver altid professionel vejledning om både hår og styling. Du kan trygt lægge dit hår i hendes hænder

Åbningstider

Mandag: 08.30-17.30
Tirsdag: 08.30-15.30
Onsdag: 08.30-17.30
Torsdag: 08.30-19.00
Fredag: 08.30-18.00
Lørdag: 08.30-14.00